Books Fair

Herbalife voeding voor:

 | 

Gezond Ontbijt


Een gezond ontbijt voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel binnen de normale waarden. Dit helpt gedurende de dag koolhydraat afhankelijkheid te vermijden. Op deze manier, blijft de eetlust onder controle en verdwijnen de hongeraanvallen voor enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak, junkfood, frisdrank etc.). Het lichaam gebruikt zijn eigen opgeslagen vet voor meer energie. De experts bij Herbalife hebben een ideaal ontbijt samen gesteld wat voor iedereen een uitkomst kan zijn. Zie onderstaande producten.

 

 

Aloe MAX - 240ml

Aloe MAX - 240mlHeeft alle eigenschappen van Aloe Kruidendrank. Herbalife Aloë Max bevat 98% van de Aloë Vera-gel. Door de hoge concentratie Aloë Vera-gel heeft Aloë Max een certificaat van de "International Aloë Science Council". Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. Een groot verschil tussen Aloë kruidendrank en de Aloë Max is het verschil in Sucrose. Sucrose staat in de volksmond ook wel bekend als "tafelsuiker". Aloë Max heeft 0.225 - 0.3 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 1.2 Kcal per glas. 


Aloe vera drank Mango 374ml

Aloe vera drank Mango 374mlHerbal Aloë Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango, grote verpakking 473 ml is goed voor 31 porties en wordt gemaakt van het aloë verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Herbal Aloë Drank met mangosmaak wordt gemaakt volgens de strategie van Herbalife ‘Seed to Feed’, ethische verwerking, gegarandeerde kwaliteit en traceerbaarheid. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt, kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal Aloë Drank in de smaak mango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen. 473ml


Aloe vera siroop - 240ml

Aloe vera siroop - 240mlEen verfrissende drank die u de kalmerende kruidenkwaliteiten van Aloë en kamille biedt. Gemengd met water is het een goed artenatief voor  uw frisdranken. Een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. De Aloë Vera plant bevat meer dan 75 stoffen met unieke eigenschappen die een gezonde spijsvertering bevorderen. Zo vaak te gebruiken als u maar wilt!


Formula 1 voedingsshake 550gr

Formula 1 voedingsshake 550grFormula 1 is een heerlijke, uitgebalanceerde gezonde maaltijd in een glas. Het is samengesteld met een uitstekende balans tussen macro- en microvoedingsstoffen. Van Formula 1 is wetenschappelijk bewezen dat het een effectieve manier is om gewicht te beheersen en te behouden indien gecombineerd met een gezonde, actieve levensstijl. Bevat minder dan 220 calorieën per shake voor het eenvoudig beheersen van de dagelijkse calorieconsumptie. Verkrijgbaar in 6 smaken: heerlijke fruitsmaken, vanille, chocolade, cappuccino en cookies & cream. Formula 1 is Herbalife's beste verkochte product.

Neem elke dag een Formula 1 shake als optie voor een gezonde maaltijd.
Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk.
- Voor gewichtsbeheersing: vervang twee maaltijden per dag door een heerlijke shake en eet één voedzame maaltijd.
- Voor uitgebalanceerde voeding: Vervang één maaltijd per dag door een Formula 1 shake en eet twee voedzame maaltijden.
Dit product is bedoeld voor gebruik als onderdeel van een caloriebeperkt dieet met andere levensmiddelen, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging.Formula 2 multivitaminen - 90 tabletten

Formula 2 multivitaminen - 90 tablettenBevat 11 essentiële vitamines en 6 essentiële mineralen die uw lichaamsfuncties ondersteunen. Vitaminen-, mineralen- en kruidentabletten zijn een perfecte oplossing om uw lichaam het noodzakelijke 'onderhoud' te geven. Ze helpen de voedingsstoffen aan te vullen waar u zo'n behoefte aan heeft en creëren zo een solide basis voor een goede gezondheid. Tevens een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formula 1 - Voedingsshake. 90 tabletten.


Thermojetics kruidenthee - 100 gram

Thermojetics kruidenthee - 100 gram
Original

Een verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze calorie-arme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee.


Thermojetics kruidenthee - 50 gram

Thermojetics kruidenthee - 50 gramEen verfrissende kruidendrank waarin oude kruidenwijsheid en hypermoderne technologie hand in hand gaan. Deze calorie-arme en opwekkende drank, op basis van vijf snelwerkende plantaardige stoffen, is een ideale manier om meer water te drinken. Het is ook een bruikbaar alternatief op de traditionele dranken zoals koffie en thee, dankzij de vier verschillende smaken.Vezel en kruidentabletten - 180 tabletten

Vezel en kruidentabletten - 180 tablettenAls men producten voor gewichtsbeheersing gebruikt, is de kans groot dat het organisme te weinig vezels binnenkrijgt. De Vezels- en Kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om deze tekortkomingen te helpen compenseren en om de gewichtsbeheersing te helpen begeleiden. Dankzij deze aanvullende inbreng van vezels wordt de spijsvertering verbeterd en worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. 

ã Copyright 2011  Herbal Holland | Alle rechten voorbehouden |